TAN Afdeling Den Haag  

Agenda

Zinderende zomerrit

Zinderende zomerrit zondag 24 juli (picknick in Noord Holland)

Zondag 24 juli organiseren we de picknickrit. We gaan een klein stukje oostelijk van de provincie Zuid Holland naar het gebied rond de Vecht en het west puntje van Hilversum.

We beginnen om 12:00u met de picknick, zodat alles nog lekker vers en knapperig is, op recreatiegebied ‘De Kuil van Drakensteyn’, een ruim grasveld met voldoende parkeergelegenheid. (Zevenlindenweg 9  3749 AW Lage Vuursche). Dus bak of kook wat lekkers, zet een thermoskan koffie, koop een fles cider, verse broodjes en croissants en neem klapstoeltjes, kleed en serviesgoed mee.

Om ca. 13:30u beginnen we met de rit over smalle polderweggetjes en eindigen we rond 15:00u in Hilversum. Bij voormalig sanatorium Zonnestraal drinken we een kopje thee/koffie met iets lekkers, hiervoor wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Om 16:00u is er een rondleiding, op eigen kosten ter plaatse te voldoen.

Na afloop is er nog de mogelijkheid om op de weg naar huis aan de N201 in Kortenhoef te dineren bij Beachclub  Ottenhome (Zuwe 20  1241 NC Kortenhoef) . We hebben daar rond 19:00u gereserveerd voor een gezamenlijk diner bestaande uit een shared voorgerecht, keuze uit twee hoofdgerechten en een dessert voor €30,00 (drankjes voor eigen rekening).

Laat s.v.p vóór 18 juli via e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  weten of je komt en met hoeveel personen. En geef ook aan of u gaat dineren en of u eventueel dieetwensen heeft.