We rijden allemaal graag op een veilige wijze met onze Troen. Met mooi weer, als het regent en ook in het donker. Maar de intussen gemiddeld 75 jaar oude elektrische installatie laat ons in die omstandigheden wel eens in de steek. Flauwe achterlichten, langzame startmotor, niet functionerende knipperlichten. Niet fijn, en eigenlijk ook gevaarlijk. En dat is niet nodig!

We hebben daarom Ton Schram gevraagd ons op de twee afdelingsavonden in november en december te leren hoe de elektriek in onze Traction werkt, hoe we kunnen meten of alles in orde is en natuurlijk ook op welke wijze we problemen kunnen oplossen.

Ton is al jaren op dit gebied de expert binnen de Traction club en wij zijn dat ook blij dat hij zijn kennis met ons wil delen.

Tijdstip:

Woensdag 2 november beginnen we met Deel 1. Dit is de theorie van elektriciteit. Goed begrip hiervan is noodzakelijk om de juiste diagnose te kunnen stellen bij eventuele problemen.

Woensdag 7 december volgt Deel 2. In deze sessie behandelt Ton een aantal onderwerpen naar keuze. Hij heeft 10 veel gevraagde thema's voorbereid. Maar ook al dan niet vooraf gestelde vragen kan hij beantwoorden.

Voor beide avonden is de locatie: Albert en Anja Bakker, Heereweg 335a, 2161BL Lisse

Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang van de lezing 20.00 uur.

Het beloven weer leerzame en gezellige bijeenkomsten te worden!